fbpx

Cazare Bucin ( ÎN CURÂND )

Oaspeți: 12 Adulți Suprafață: 125mp

Despre Locație

Dacă tot mergi la munte, la Bucin, merită să te relaxezi câteva zile într-un decor de vis. Situat la jumătate drumului dintre Praid și Gheorgheni, satul este localizat într-un peisaj pitoresc, ideal pentru o vacanță de recreere.

Cabana pe care ți-o punem la dispoziție aici este o căsuță de tip A-frame, construită vis a vis de pârtia de schi. Cu aspectul său rustic, amplasată perfect în apropierea pădurii de brazi, îți garantează o experiență cu totul unică.  

Datorită ferestrelor înalte, generoase, căsuța este luminoasă și nu te vei simți niciodată departe de exterior. Este ca și cum vei păși ”din natură în natură”, grație interiorului inundat de lumina zilei, dar și a materialelor naturale folosite pentru construcție, în principal lemnul. Un accent aparte a fost pus pe dotarea cu mobilier din lemn, unic, lucrat manual, cu mult bun gust.

Cabana oferă un standard de confort ridicat, cu acces WiFi și grill. Are o capacitate de 12 persoane și este structurată pe trei nivele: subsol cu baie, hol, bucătărie open space-utilată, parter cu două dormitoare, dotate cu pat matrimonial și o canapea extensibilă, și mansardă, cu două dormitoare cu pat matrimonial. La cerere, pentru copii cu vârsta sub 10 ani, se poate aduce pat suplimentar.

 

Facilități

Wifi Bucătărie
Grill Frigider
Ciubăr Plită
Duș Espressor de cafea

Prețuri

Luni – Joi: 800 lei/zi Vineri – Duminică: 1000 lei/zi

* Dacă intenționați să rămâneți pentru o perioadă mai lungă de timp, vă rugăm să ne sunați pentru a solicita o ofertă personalizată.
* Prețurile pot varia în zilele de sărbătoare.

 

 

Cazări asemănătoare