fbpx
  • Activități

Borzont

Plimbare cu căruța trasă de cai

Explorează frumusețea pădurilor de pini străbătând printre copaci și peisaje fermecătoare, în sunet de zurgălăi și tropotele cailor. Plimbare cu sania trasă de cai – experimentează senzația pe care o ai într-o sanie trasă de cai, în timp ce se aude scârțâitul zăpezii sub tălpicii saniei, zdrăngănitul clopoțeilor de la gâtul calului, iar tu sorbi încet din ceaiul cald sau vinul fiert pentru a te încălzi. Va fi o experiență de neuitat, într-un loc de poveste din care faci și tu parte din clipa în care calci pe aceste meleaguri.

Observatorul de urși

Pentru o aventură captivantă la Observatorul de urși din Borzont îi poți urmări în habitatul lor natural pe regii Carpaților, urșii bruni. Poți fotografia ursul brun, dar și alte animale sălbatice, precum cerbi, căprioare, porci mistreți.

Relaxare la SPA

Aștepți demult un moment de relaxare! După o zi lungă, cu un tur al meleagurilor din zonă, ciubărul cu apă sărată și sauna îți vor asigura relaxarea în mijlocul naturii, în oricare anotimp al anului. 

Activități indoor

Nu ai chef de activități pe afară? Îți poți petrece timpul în interior, jucând șah, ping pong sau fotbal de masă.

Bucin

Drumeție în zona montană

Este locul perfect pentru o evadare în mijlocul naturii, să explorezi împrejurimile, să admiri peisaje mirifice, apusuri de vis. Nu uita echipamentul de drumeție, încălțările adecvate, o hartă și câteva accesorii necesare în caz că vremea se schimbă și plouă.

Pârtia de schi

Te poți bucura din plin de sporturile de iarnă, de zăpadă, coborând cu schiurile sau snowboard-ul pe pârtia de Schi Bucin, ce se află vis a vis de cabană.

Tura cu snowmobilul

Îți va asigura distracție și adrenalină 100%, vei trăi momente și senzații minunate ce îți vor pune la încercare curajul și spiritul de aventură.

Terasă și grătar

După o zi plină, grătarul poate fi o activitate relaxantă și un mod distractiv de a pregăti cina.