fbpx
  • Rendezvények

Céges/családi rendezvények és szórakoztatás

Céges eseményt szervezel? Mutatjuk hozzá a tökéletes helyszínt! Nyugodt környezetben, gyönyörű panorámával rendelkező konferenciatermünk kitűnő választás bármilyen vállalati rendezvényhez, workshophoz, vagy csoportos foglalkozáshoz. Mert mi lehetne alkalmasabb a könnyed kikapcsolódásra, szocializálódásra, kapcsolatépítésre, esetleg az új barátságok kialakítására, mint egy természetes környezet? Borzonton mindez sokszorosan is adott lesz!

Vagy úgy döntöttél, hogy a hegyekben ünnepelnél egy fontos családi eseményt? Szálláshelyünk ehhez is ideális helyszín! A tágas, felszerelt konyhában otthonosan mozogva elkészítheted a vendégváró falatokat, a kikapcsolódásra vágyók pedig a szaunában lazulhatnak.

Team Building

Szeretnétek néhány napot a Nemes szálláshelyek valamelyikén tölteni a kollégákkal? Szálláshelyeinken számos laza és szórakoztató csapatépítési lehetőség vár rátok. Élvezzétek a gyönyörű természetet, a friss hegyi levegőt, és fedezzétek fel a környéket! Tegyetek egy quad kalandtúrát, próbáljátok ki a lovas szánozást, vagy éljetek a kedvenc téli sportjaitoknak, hiszen itt síelésre ls snowboardozásra is alkalmatok lesz.

Egyéni Kalandok

Munka közben gyakran elkalandozol szebb, lélekmelengetőbb helyekre? Ha munkád engedi, pakolj be pár napra és helyezd át az irodád a csodás természetbe! Bucsini vagy borzonti nyaralóinkban biztos és gyors internetkapcsolattal intézheted fontos feladataidat, miközben pazar panoráma terül eléd.