fbpx
  • Tevékenységek

Borzont

Lovaskocsizás

Fedezd fel a fenyőerdők szépségét a lovaskocsival kanyarogva! Ringatózz a csilingelő és ügető lovak mozgásának hangjára, és kocsikázd át a dús erdőt és a varázslatos tájakat.

Lovasszán túrák

Éld át a lovasszán nyújtotta utazás izgalmát, miközben hallod a friss hó ropogását a szán alatt, a lovak csengőinek csilingelését, és forró teát vagy forralt bort kortyolgatsz.

Medve-megfigyelőközpont

A borzonti megfigyelőközpontban természetes élőhelyükön figyelheted meg a barnamedvéket, valamint más vadon élő állatokat: őzeket, szarvasokat és vaddisznókat is fényképezhetsz. Állatszeretőknek kötelező program.

Relaxáció és SPA

A kalandok után testünk valósággal szomjazik a lazulásra. Egy hosszú és aktív nap után kényeztesd magad a természet közepén felállított sós vizes medencében és szaunában. Lazíts és töltődj évszaktól függetlenül.

Beltéri tevékenységek

Nincs kedved a szabadban lenni? Vedd elő a sakkot, asztali teniszezzetek vagy focizzatok bent a szálláshelyen.

Bucsin

Túrázás a hegyekben

A Bucsin tökéletes hely arra, hogy kirándulj egy jót a környéket körülölelő természetben. Amint elindulsz e környék felfedezésére, csodálatos tájak, álomszerű naplementék ejtenek rabul. Ne feledkezz meg a túrafelszerelésről sem, a megfelelő lábbeli, egy térkép és néhány szükséges kellék jól jöhet arra az esetre, ha az időjárás hirtelen megváltozik.

Sípálya

A faházunkkal szemben található sípályán örömöd lelheted a téli sportokban, kedvedre síelhetsz vagy snowboardozhatsz.

Hószánozás

Ha további, adrenalint növelő szórakozást keresel, a hószánnal egész biztosan élménydús pillanatokat élsz majd át, és egyszerre pipálod ki a bátorságodat és a kalandvágyadat is.

Grillterasz

A programokban gazdag, fárasztó napot mi sem zárhatja le kellemesebben, mint egy pihentető grillezés a szabadban. Erre teremt lehetőséget grillteraszunk.