fbpx

Szállás Borzont

Vendég: 30 Felnőtt Felület: 70nm

A helyről

Pihenj a festői környezetben fekvő Borzonton, ahol három A alakú házikóból álló komplexumot kínálunk számodra. A Gyergyóalfalutól 1 km-re és Gyergyószentmiklóstól 10 km-re fekvő Borzont egy igazán vadregényes hely. Ebben az idilli környezetben építettük meg háromszög alakú faházainkat, amelyek csak úgy árasszák magukból a kellemes illatot és a meleget. A nagy ablakok itt is lehetővé teszik, hogy a fény ellepje a szobákat, így sokkal közelebb érezzük magunkat a kinti tájhoz, a csodás természethez, a lenyűgöző hegyekhez.
A fa természetes szépségét visszaadó házbelső letisztult minimál stílusról árulkodik, amelyben jól megférnek egymás mellett a rusztikus és a modern jegyek.

Mindegyik házikó 8 személy befogadására alkalmas, két hálószobával (benne franciaággyal, szekrénnyel, és igény szerint pótággyal), egy tágas nappalival (két kihúzható kanapéval), fürdőszobával (hajszárítóval és törölközővel) és egy jól felszerelt konyhával (hűtőszekrény, tűzhely, kávéfőző, edények és evőeszközök) ellátott.
Az otthonérzés mellett a teljes rekreációról is gondoskodtunk, így WIFI hozzáférés, grill lehetőség, sós vizes dézsa, valamint szauna is adott a délutáni sziesztához.

A házikók mellett egy 30 fős konferenciatermet is létesítettünk, amely ideális feltételeket biztosít a sikeres csapatépítéshez, születésnapokhoz, konferenciákhoz és egyéb rendezvényekhez. Az épülethez egy zuhanyzó, egy női és egy férfi mosdó, valamint egy konyha is tartozik. Itt is harmonikusan ötvöztük a rusztikust a modernnel, a belteret az asztalosműhelyünkben gondosan megmunkált fabútorok díszítik.

Facilități

Wifi Konyha
Grill Hűtőszekrény
Dézsa Főzőlap
Zuhany Kávéautómata

Prețuri

Hétfő – Csütörtök: 500 lei/nap Péntek – Vasárnap: 800 lei/nap

* Ha hosszabb ideig szeretne maradni, kérjen személyre szabott ajánlatot telefonon.
* Az árak ünnepnapokon változhatnak.

Hasonló szállás

No rooms have been added yet