fbpx

Általános felhasználási feltételek

Általános felhasználási feltételek a www.nemesszallas.ro weboldal számára:

Bevezetés

a. Az www.nemesszallas.ro weboldalra történő belépéssel és használatával elfogadja ezen dokumentumban leírt felhasználási feltételeket.

b. Az www.nemesszallas.ro weboldal a NEMESART MOB SRL tulajdonában van és azokat a feltételeket és feltételeket követve használható csak.

c. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el ezeket a feltételeket, mielőtt használná ezt a weboldalt.

A weboldal tartalma

a. Az összes információ és tartalom, amely az www.nemesszallas.ro weboldalon található, “as is” rendelkezésre áll és nem garantálható, hogy pontos, teljes vagy naprakész.

b. A NEMESART MOB SRL nem vállal felelősséget az www.nemesszallas.ro weboldal tartalmában szereplő hibákért vagy mulasztásokért.

c. A NEMESART MOB SRL fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy eltávolítsa az www.nemesszallas.ro weboldalon található bármilyen információt vagy tartalmat.

A weboldal használata

a. A felhasználók csak törvényes célra használhatják az www.nemesszallas.ro weboldalt és ezen feltételek és feltételek betartásával.

b. A felhasználók kötelesek tiszteletben tartani más személyek vagy entitások szellemi tulajdonjogait az www.nemesszallas.ro weboldal használatával vagy a www.nemesszallas.ro weboldalra tartalmat feltöltve, közzéteszve vagy terjesztve.

c. A felhasználók kötelesek tartózkodni más felhasználók fiókjainak vagy személyes információinak elérésétől, tárolásától, gyűjtésétől vagy terjesztésétől azok engedélye nélkül.

d. A felhasználók felelősek a jelszavak és fiókok biztonságának biztosításáért, és nem szabad azokat más személyekkel megosztani.

A feltételek és feltételek módosítása

a. A NEMESART MOB SRL fenntartja magának a jogot, hogy bármikor és előzetes értesítés nélkül módosítsa, hozzáadja vagy eltávolítsa a feltételeket és feltételeket.

b. A felhasználóknak rends

zeresen ellenőrizniük kell ezeket a feltételeket és feltételeket, hogy tájékozottak legyenek az esetleges változásokról.

c. A www.nemesszallas.ro oldal használata a feltételek és feltételek módosítása után azok hallgatólagos elfogadását jelenti.

Felelősség korlátozása

a. A NEMESART MOB SRL nem vállal felelősséget az esetleges veszteségekért vagy károkért, amelyek a www.nemesszallas.ro oldal használatából adódnak, beleértve a közvetlen, közvetett, véletlen, különleges vagy következményes károkat is.

b. A felhasználók elfogadják, hogy a www.nemesszallas.ro oldalt saját felelősségükre használják, és elfogadják, hogy a NEMESART MOB SRL nem vállal felelősséget semmilyen kárért, veszteségért vagy panaszért, amely a felhasználók által a www.nemesszallas.ro oldal használatából ered.

c. A felhasználók elfogadják, hogy a www.nemesszallas.ro oldal használatával kapcsolatos döntéseiket és cselekedeteiket saját felelősségükre hozzák létre, és elfogadják, hogy a NEMESART MOB SRL nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely ebből ered.

Végleges rendelkezések

a. Ezek a feltételek és feltételek az összes felhasználóra vonatkoznak, akik használják a www.nemesszallas.ro oldalt.

b. Ha bármelyik feltétel vagy feltétel érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak bizonyul bármilyen jogi hatóság által, akkor az adott feltétel vagy feltétel csak a joghatóság hatálya alá tartozó mértékben lesz érvénytelen vagy végrehajthatatlan, és nem befolyásolja a többi feltétel vagy feltétel érvényességét.

c. Ezek a feltételek és feltételek az összes felhasználó és a NEMESART MOB SRL közötti teljes megállapodást képezik a www.nemesszallas.ro oldal használatával kapcsolatban, és felülírják és helyettesítik minden korábbi vagy egyidejű szóbeli vagy írásbeli megállapodást, kommunikációt vagy megértést.