fbpx

Termene și condiții

Termeni și condiții pentru site-ul www.nemesszallas.ro:

 

Introducere

a. Prin accesarea și utilizarea site-ului web www.nemesszallas.ro, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile de utilizare descrise în acest document.

b. Site-ul web www.nemesszallas.ro este proprietatea și este administrat de către NEMESART MOB SRL și poate fi utilizat numai în conformitate cu acești termeni și condiții.

c. Vă recomandăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza acest site web.

 

Conținutul site-ului web

a. Toate informațiile și conținutul site-ului web www.nemesszallas.ro sunt puse la dispoziție „așa cum sunt” și nu pot fi garantate că sunt precise, complete sau actualizate.

b. NEMESART MOB SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru erorile sau omisiunile din conținutul site-ului web www.nemesszallas.ro.

c. NEMESART MOB SRL își rezervă dreptul de a modifica sau elimina orice informație sau conținut de pe site-ul web www.nemesszallas.ro fără notificare prealabilă.

 

Utilizarea site-ului web

a. Utilizatorii pot utiliza site-ul web www.nemesszallas.ro numai în scopuri legale și în conformitate cu acesti termeni și condiții.

b. Utilizatorii se obligă să nu încalce drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane sau entități prin utilizarea site-ului web www.nemesszallas.ro sau prin încărcarea, publicarea sau distribuirea de conținut prin intermediul site-ului web www.nemesszallas.ro.

c. Utilizatorii se obligă să nu acceseze sau să încerce să acceseze conturile altor utilizatori sau să stocheze, să colecteze sau să distribuie informații personale ale altor utilizatori fără acordul acestora.

d. Utilizatorii sunt responsabili pentru asigurarea securității parolelor și conturilor lor și pentru a nu divulga aceste informații altor persoane.

 

Modificări ale termenilor și condițiilor

a. NEMESART MOB SRL își rezervă dreptul de a modifica, adăuga sau elimina termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă.

b. Utilizatorii trebuie să verifice periodic acești termeni și condiții pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

c. Utilizarea site-ului web www.nemesszallas.ro după modificarea termeniilor și condițiilor reprezintă acceptarea implicită a acestora.

 

Limitarea răspunderii

a. NEMESART MOB SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderile sau prejudici.