fbpx
  • Despre Noi

Povestea noastră

Ideea căsuțelor a luat naștere în atelierul de tâmplărie pe care îl dețin în județul Mureș, în perioada în care am început să onorez o serie de comenzi venite din zona localităților Borzont și Bucin.
Cu acest prilej am vizitat zona și am fost plăcut surprins să constat că reprezintă antidotul perfect pentru viața agitată și zgomotoasă din mediul urban.

Mi-am închipuit că stau pe o bancă în fața unei cabane, respir adânc aerul curat în timp ce mă bucur de liniște și priveliștea spectaculoasă a muntelui. M-a fermecat ideea și am decis ca în cele două locații să construiesc un loc unde oamenii să petreacă momente de neuitat în mijlocul naturii, să rămână cu amintiri memorabile și să revină, de fiecare dată, cu mult drag.
Am ales să îmbin dragostea pentru lemn și pasiunea pentru lucrurile unicat ca să dau viață unor căsuțe din lemn, de tip A-frame, ce se integrează perfect în peisajul montan, îmbinând modernul cu tradiționalul.

O cabană tradițională de munte este unul dintre puținele locuri în care poți găsi autenticitate.
Acesta este și motivul pentru care, împreună cu echipa mea, am transpus atenția pentru detalii și design unic în fiecare piesă de mobilier cu care am dotat căsuțele.
Fiecare locație oferă ceva deosebit, dar oricare ai alege-o vei avea posibilitatea de a-ți petrece timp de neuitat cu întreaga familie sau cu prietenii, având toate condițiile necesare și multiple facilități de divertisment.

Îți garantez că vei avea parte de o evadare din cotidian unde vei găsi aer răcoros de munte, liniște, peisaje ce îți taie respirația, ingrediente secrete pentru a-ți încărca bateriile înainte să te reîntorci la viața de zi cu zi.
Vrei ca următoarea ta vacanță să fie perfectă? Ne va face plăcere să îți urăm bun venit în căsuțele noastre!

Activități

Observatorul de urși

Pentru o aventură captivantă la Observatorul de urși din Borzont îi poți urmări în habitatul lor natural pe regii Carpaților, urșii bruni. Poți fotografia ursul brun, dar și alte animale sălbatice, precum cerbi, căprioare, porci mistreți.

Relaxare SPA

Aștepți demult un moment de relaxare! După o zi lungă, cu un tur al meleagurilor din zonă, ciubărul cu apă sărată și sauna îți vor asigura relaxarea în mijlocul naturii, în oricare anotimp al anului.
Aștepți demult un moment de relaxare! După o zi lungă, cu un tur al meleagurilor din zonă, ciubărul cu apă sărată și sauna îți vor asigura relaxarea în mijlocul naturii, în oricare anotimp al anului.

Plimbare cu căruță trasă de cai

Explorează frumusețea pădurilor de pini străbătând printre copaci și peisaje fermecătoare, în sunet de zurgălăi și tropotele cailor. Plimbare cu sania trasă de cai – experimentează senzația pe care o ai într-o sanie trasă de cai, în timp ce se aude scârțâitul zăpezii sub tălpicii saniei, zdrăngănitul clopoțeilor de la gâtul calului, iar tu sorbi încet din ceaiul cald sau vinul fiert pentru a te încălzi. Va fi o experiență de neuitat, într-un loc de poveste din care faci și tu parte din clipa în care calci pe aceste meleaguri.

Drumeție în zona montană

Este locul perfect pentru o evadare în mijlocul naturii, să explorezi împrejurimile, să admiri peisaje mirifice, apusuri de vis. Nu uita echipamentul de drumeție, încălțările adecvate, o hartă și câteva accesorii necesare în caz că vremea se schimbă și plouă.