fbpx
  • Rólunk

A mi történetünk

A házikók ötlete asztalosműhelyemben született meg. Egyre több megrendelést kaptam a borzonti és bucsini környékről, amikor pedig ellátogattam a helyszínre, ámulva tapasztaltam, hogy tökéletes ellenszere a rohanó és zajos városi életnek. 

Rögtön el is kezdtem játszani a gondolattal. Elképzeltem magam, amint egy faház előtti padon ülök, mélyen beszívom a harapnivaló friss levegőt, élvezem a mély csendet és a Gyergyói-medencét körülölelő hegyek páratlan látványát.

Elbűvölt teljesen ez a kép, és elhatároztam, hogy a két gyönyörű természeti adottságokkal megáldott helyszínen, Borzonton és Bucsinon olyan vendégváró helyeket hozok létre, ahol az emberek felejthetetlen pillanatokat tölthetnek, ahonnan valóban maradandó emlékekkel távoznak, és ahová újra és újra, örömmel visszatérnek.

Így keltettem életre a fa iránti szeretetem és az egyedi megoldások iránti szenvedélyem egyesítéséből született háromszög vagy A alakú, fából készült házakat. E modern és hagyományos jegyeket egyaránt magukon hordozó meseházikók tökéletesen illeszkednek a hegyvidéki tájba, igazi menedéket nyújtva a városi zajban elfáradt természetszeretők számára.

És hogy valóban egy hagyományos és autentikus hegyi kunyhóban találja magát a látogató, csapatommal együtt részletekbe menően odafigyeltünk arra, hogy a kunyhók bútorai és berendezési tárgyai is ezt az eredetiséget adják vissza.

Bármelyik helyszínt is választja valaki, biztos lehet abban, hogy különlegességet fog találni, emellett pedig minden szükséges körülmény és szórakozási lehetőség meglesz arra, hogy felejthetetlen időt töltsön a családjával vagy a barátaival.

A programoktól, kötelezettségektől túlzsúfolt hétköznapokból kiszakadva, itt hűvös hegyi levegőt, nyugalmat, lélegzetelállító tájat és olyan titkos összetevőket találni, amelyek gondoskodnak a megszálló vendégek teljes feltöltődésről.

Szeretnél egy igazán pihentető szabadságot? Meseházikóinkban teljes kikapcsolódás vár rád!

Tevékenységek

Túrázás a hegyekben

A Bucsin tökéletes hely arra, hogy kirándulj egy jót a környéket körülölelő természetben. Amint elindulsz e környék felfedezésére, csodálatos tájak, álomszerű naplementék ejtenek rabul.

Sípálya

A faházunkkal szemben található sípályán örömöd lelheted a téli sportokban, kedvedre síelhetsz vagy snowboardozhatsz.Aștepți demult un moment de relaxare! După o zi lungă, cu un tur al meleagurilor din zonă, ciubărul cu apă sărată și sauna îți vor asigura relaxarea în mijlocul naturii, în oricare anotimp al anului.

Hószánozás

Ha további, adrenalint növelő szórakozást keresel, a hószánnal egész biztosan élménydús pillanatokat élsz majd át, és egyszerre pipálod ki a bátorságodat és a kalandvágyadat is.

Grillterasz

A programokban gazdag, fárasztó napot mi sem zárhatja le kellemesebben, mint egy pihentető grillezés a szabadban. Erre teremt lehetőséget grillteraszunk.