fbpx
  • Evenimente

Evenimente Corporate și Divertisment

La Borzont te așteptăm cu o sală de conferințe care are o capacitate de 30 de locuri, perfectă chiar și pentru o conferință cu workshop-uri dacă te gândești să găzduiești un eveniment corporate.

Sau ai de gând să îți sărbătorești aniversarea cu prietenii și familia la munte? Ai locația ideală pentru cazare și locul pentru distracție. Poți să gătești pentru mai multe persoane ce preparate dorești în bucătăria mare, complet utilată, dar te poți folosi și de micuța bucătărie din dotare. Și pentru ca distracția să fie pe măsură, am amenajat și un spațiu de relaxare cu saună.

Team Building

Vrei să petreci câteva zile la cazările Nemes alături de echipa de la job, prieteni, familie și rude? Ai la dispoziție o gamă întreagă de activități de divertisment. Bucură-te de natură și aerul tare de munte, explorează împrejurimile într-o excursie cu ATV-ul, tura cu sanie, tura cu sanie trasă de cai. Încarcă-ți bateriile făcând activități sportive: schi, snowboard.

Solo Adventures

Hrănește-ți mintea, corpul și sufletul în timp ce lucrezi! Cine zice că trebuie să lucrezi doar de acasă sau de la birou? Dacă activitatea ta presupune să lucrezi doar la un laptop conectat la internet poți lucra din orice colț de țară, chiar în timp ce ești cazat în căsuțele de la Bucin sau Borzont. Îți garantăm o conexiune stabilă la internet în timp ce lucrezi într-un mediu relaxant, în mijlocul naturii.