fbpx

Cazare Borzont

Oaspeți: 30 Adulți Suprafață: 70mp

Despre Locație

 

Relaxează-te și bucură-te de vacanță într-o locație pitorească la Borzont! Îți punem la dispoziție un complex de trei căsuțe, de tip A-frame, amplasate într-o locație superbă, la 1 km distanță de Joseni și 10 km distanță de Gheorgheni. Construite din lemn, pentru a te bucura de mirosul plăcut și căldura acestora, mini complexul de căsuțe oferă un loc minunat în care să-ți petreci vacanța, asistând la spectacolul naturii. Fiecare căsuță reprezintă un loc de întâlnire între vechi-lemnul și nou-ferestrele generoase, ce permit luminii să inunde încăperile și să te facă să te simți mult mai aproape de exteriorul cu priveliști montane superbe.

În momentul în care le pășești pragul te vor atrage nu doar spațiul luminos, ci și amenajarea ce îmbină în mod armonios rusticul cu modernul, mobilierul cu detalii atent lucrate, pentru a sublinia frumusețea naturală a lemnului.

Fiecare căsuță poate găzdui 8 persoane și dispune de două dormitoare, cu pat matrimonial și dulap, plus un pat suplimentar, la cerere, pentru copii sub 10 ani, un living spațios cu două canapele extensibile, baie cu uscător de păr și prosoape și o bucătărie utilată. Te vei simți ca acasă, gătind pentru cei dragi. Ai la îndemână frigider, plită, expressor de cafea, vase și tacâmuri.

Accesul WiFi, grill pentru a face grătar alături de familie sau prieteni, experiența unică de te relaxa într-un ciubăr cu apă sărată sau la sauna electrică completează facilitățile moderne de cazare.

Alături de căsuțele de tip A-frame am prevăzut construirea unei săli de conferințe, cu o capacitate de 30 de persoane, ce oferă condițiile ideale pentru un team building reușit, zile de naștere, conferințe sau alte evenimente. Căsuța dispune de o cabină de duș, o baie pentru femei, una pentru bărbați și o bucătărie. Și aici rusticul se îmbină armonios cu modernul, locația fiind mobilată cu piese de mobilier atent lucrate de echipa de la atelierul de tâmplărie din Mureș.

 

 

Facilități

Wifi Bucătărie
Grill Frigider
Ciubăr Plită
Duș Espressor de cafea

Prețuri

Luni – Joi: 500 lei/zi Vineri – Duminică: 800 lei/zi

* Dacă intenționați să rămâneți pentru o perioadă mai lungă de timp, vă rugăm să ne sunați pentru a solicita o ofertă personalizată.
* Prețurile pot varia în zilele de sărbătoare.

 

Cazări asemănătoare

No rooms have been added yet